LinkedIn-valmennus

Haluatko kasvattaa verkostojasi, vauhdittaa työnhakua tai tehdä lisämyyntiä LinkedInin avulla?

LinkedIn-valmennus tarjoaa ratkaisun näihin tavoitteisiin. Koulutukseni avulla opit hyödyntämään LinkedIniä tavoitteidesi mukaisella tavalla, systemaattisemmin ja nopeammin.

Valmennuksen tavoitteita voivat olla

  • Useiden uusien työtarjousten hankkiminen LinkedInin avulla kuukaudessa
  • LinkedIn-verkostojen laajentaminen tuhansilla uusilla kontakteilla myöhempää taloudellista hyötyä silmällä pitäen
  • Kaupan tekeminen LinkedInin avulla ilman luotaantyöntävää tyrkyttämistä

Ota LinkedInistä täydet tehot irti

LinkedInin käyttö verkostoitumisen, myynnin, rekrytoinnin ja oman osaamisen markkinoinnin työkaluna on kasvanut viime vuosien aikana merkittävästi. Kanava tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin, B2B-myynnistä työnhakuun.

LinkedInissä onnistuminen vaatii kuitenkin tehokasta verkostoitumista relevanttien alan kontaktien kanssa, kilpailijoista erottautumista sekä johdonmukaista työtä näkyvyyden ja tunnettuuden kasvattamiseksi.

Tiedätkö miksi LinkedIn-valmennukseni on lähes riskitön?

Jos kuultuani tavoitteesi en pysty pitämään niiden saavuttamista realistisena tai uskon, ettei valmennukseni oikeasti edesauta asettamiesi tavoitteiden saavuttamisessa — en myy valmennustani sinulle. Koulutuksessani saat siis juuri sitä, mitä odotatkin saavasi.

LinkedIn-valmennus hinta

Yksilövalmennus 540 €
Ryhmävalmennus 800-1500 €

Tähän valmennukseni tarjoaa ratkaisun

LinkedIn-valmennuksen avulla saat täyden tehon irti työkalusta ja opit rakentamaan menestyvää henkilöbrändiä, nostamaan yrityksesi palveluita esiin sekä verkostoitumaan tehokkaasti ja kasvattamaan myyntiä vaivattomasti.

Luodaan yhdessä sinulle LinkedIn-strategia, jota noudattamalla saat takuulla tuloksia. Autan sinut alkuun alustan hyödyntämisessä ja tarjoan käyttöösi parhaat vinkkini ja keinot, joiden avulla olen itse hankkinut yli 8000 itselleni relevanttia kontaktia.

Kenelle?

LinkedIn-valmennus soveltuu alaan katsomatta kenelle tahansa, joka haluaa saada LinkedInin täyden potentiaalin käyttöönsä. Voit olla työnhakija, toimitusjohtaja, yrittäjä, asiantuntija, myyjä tai jotain siltä väliltä.

Ehkä haluat löytää uuden työpaikan? Tavoittaa suuremman yleisön tai vain kasvattaa verkostojasi tulevaisuuden varalle? Koulutuksen sisältö ja toimintastrategia luodaan aina sinun tavoitteidesi pohjalta.

Leo Sävel

LinkedIn-valmennukseni avulla saavutettuja tavoitteita

Asiakkaideni kokemuksia

LinkedIn-valmennus sinulle?

Jutellaan aiheesta tarkemmin ja kerron, miten Linkkaria hyödynnetään tavalla, jonka et tiennyt olevan edes mahdollista.